Amerikansk pitbullterrier

Amerikansk pitbullterrier

Skriv ny rasebeskrivelse

Amerikansk pitbullterrier kan benyttes som vakthund. De kan trenes opp til å skremme og eventuellt angripe inntrengere.

Amerikansk pitbullterrier har uheldigvis blitt benyttet som kamphund tidligere. Hundekamper er en ulovlig blodsport der hunder blir satt til å sloss, gjerne med døden til følge. Hundekamper er heldigvis ulovlig i de fleste steder i verden.

Amerikansk pitbullterrier har sitt opphav fra USA.

Amerikansk pitbullterrier er en meget klok hund. Mental stimulering er av vesentlig betydning for trivselen.

Amerikansk pitbullterrier er ikke vanskelig å trene, og man trenger ikke nødvendigvis ha hundeerfaring for å anskaffe en hund av denne hund. Amerikansk pitbullterrier er en sanselig hund og den er derfor lett mottagelig for lydighetstrening. Disse hundene har medium med energi og overskudd i forhold til andre raser.

Hundene er generelt meget hyggelig av natur, og er på ingen måte aggressiv eller reservert mot ukjente mennesker. Enkelte individer av rasen kan fremstå som aggressiv mot andre hunder. Dette dyret har sine predatoregenskaper i behold. Hunder av denne hund kan på valpestadiet ha en tendens til å nippe.

De bjeffer forholdsvis lite. Ekstrem kulde er ikke det optimale for disse hundene. Dette er veldig lekne hunder og kan bli en god venn av familien. De har ingen spesiell trang til å legge ut på lange turer og vandre langt bort fra familien. Noen hunder av denne hund kan ha vanskeligheter med å oppholde seg flere timer alene hjemme.

Godkjente kennelklubber: United Kennel Club klassifiserer hunderasen som «terriere».

Helseproblem hos amerikansk pitbullterrier: Dessverre kan noen hunder få redusert helse.

Hundens fysiske trekk: Amerikansk pitbullterrier er en mellomstor hund. Hannene er fra 41 til 61 centimeter høy. Hunnene er 36 til 61 centimeter høy. Hannene er 16 til 29 kilo tung når fullvokst. Hunnene blir så tung som 14 til 27 kilo tung når fullvokst. Hunden har medium halvstående ører. Føttene er oftest normalt lange. Amerikansk pitbullterrier har en muskuløs bygd kropp. Halen er kort og hengende. Den har en ganske medium lengde på snuten. Pelsen på amerikansk pitbullterrier er kort.

Annen fakta om hunden: Antatt levealder for en amerikansk pitbullterrier er 11 til 12 år. Valpekullet er fra 5 til 10 valper. Hunderasen er ganske populær og nokså enkel å snuse opp på salg. Amerikansk pitbullterrier er også kjent som American Pitbull, Pitbull Terrier. Amerikansk hunderasenavn på hunden er American Pit Bull Terrier.

Rasebeskrivelse: Nøyaktige norske rasestandarder er oppgitt i hunderasens originale rasebeskrivelse. Ta en diskusjon med andre hundeeiere og oppdrettere av amerikansk pitbullterrier når du skal velge hunderase.

Kilde: Wikipedia, internett

Send inn en bedre rasebeskrivelse av amerikansk pitbullterrier

Amerikansk pitbullterrier bilder

Amerikansk pitbullterrier Amerikansk pitbullterrier Amerikansk pitbullterrier Amerikansk pitbullterrier Amerikansk pitbullterrier Amerikansk pitbullterrier Amerikansk pitbullterrier Amerikansk pitbullterrier Amerikansk pitbullterrier Amerikansk pitbullterrier Amerikansk pitbullterrier Amerikansk pitbullterrier Amerikansk pitbullterrier

Hunderaser
Populære raser
Finn hunderase

Finn rase
Finn en hunderase
som passer deg.

Tilfeldig rase
Weimaraner
Weimaraner


Hunderaser
Liste over hunderaser | Gjeterhunder | Jakthunder | Selskapshunder | Sledehunder | Politihunder | Nordlige hunderaser | Flokk-voktere | Ulvehybrider | Ulveaktig utseende | Kamphund raser | Raser i kaldt klima | Raser i varmt klima | Lekne hunderaser | Primitive raser

Popularitet
Populære hunderaser
Sjeldne rasehunder
Dyreste hunderaser

Gemytt og atferd
Barnevennlige raser
Hundevennlige raser
Vennlig mot fremmede
Høylydt bjeffing
Hylende hunderaser

Raser etter størrelse
Små hunderaser
Medium rasehunder
Store hunderaser
Gigantiske raser

Helse og rasehunder
Raser med god helse
Helseproblem raser
Allergivennlige hunder

Rase grupperinger
Norsk Kennelklubb
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hunder og hundedyr
Tamhunden
Hybride hunder
Ville hunder
Ulver
Ikke-hunder
Hunderaser   |   Finn en hunderase   |   Copyright © 2018 AlleHunderaser.com
Oppdrettere, kennelklubber og hundeeiere er den beste kilden til informasjon om hunderaser. Våre rasebeskrivelser er basert på informasjon fra flere kilder og vi tar forbehold om feil. Vennligst benytt skjema for innsendelse av ny rasebeskrivelse dersom du finner feil eller mangler ved beskrivelse av hunderaser. Snakk alltid med oppdretter og kennelklubb før du går til anskaffelse av en valp eller en bestemt hunderase. Hunder er menneskets beste venn! På hundemottak går både rasehunder og blandingshunder en usikker fremtid i møte. Dette er hunder som har mye kjærlighet å gi, men alt for mange hunder får aldri muligheten. Skal du bli hundeeier? Hvorfor ikke redde et liv og samtidig få en ny bestevenn! Finn eierløse hunder til omplassering hos Dyrebeskyttelsen.