Bedlington Terrier

Bedlington Terrier

Skriv ny rasebeskrivelse

Bedlington Terrier har beklageligvis blitt benyttet i hundekamper som kamphund tidligere. Historikere antar at hundekamper har eksistert i nesten 15.000 år, siden begynnelsen av temmingen av hunden. Det er nå forbud mot hundekamper i de fleste land i verden.

Bedlington Terrier har dens opphav fra England.

Denne rasehunden har moderat IQ i kontrast til andre rasehunder.

Rasehunden er hypoallergenisk. De som får allergiske reaksjoner av hunder bør imidlertid være oppmerksom på at en hypoallergenisk hund også kan forårsake allergiske reaksjoner. Allergens fra hunder finnes i pels, spytt, urin, slim, hårrøtter og hudceller som faller av dyret. En positiv ting med bedlington terrier er at den ikke røyter så mye. Hunderasen krever moderat med pleie av pelsen.

Bedlington Terrier er ikke utfordrende å oppdra, og man trenger ikke nødvendigvis ha hundeerfaring for å anskaffe en hund av denne renraset hund. Rasehunden er hverken mer eller mindre overfølsom enn andre rasehunder. Disse hundene har moderat med energi og overskudd i kontrast til andre rasehunder. Rasehunden trenger en masse av fysisk fostring.

Hundene er typisk velgjørende mot ukjente. Enkelte individer av rasen kan fremstå som aggressiv mot andre hunder. Hundene kan under oppsyn passe sammen med litt større barn. Dette dyret har sine predatoregenskaper i behold.

De kan bjeffe, men typisk bare av moderat karakter. Kan oppholde seg i kaldere klima. De har ingen spesiell trang til å legge ut på lange turer og vandre langt bort fra familien.

Bedlington Terrier og kennelklubber: Bedlington Terrier er inbefattet i grupperingen til F.C.I.. De er plassert i seksjon «store og mellomstore terriere» (3.1) i gruppen «terriere». F.C.I. I.D. for bedlington terrier er 9 og den ble lagt til FCI registeret 1987-06-24. American Kennel Club har plasert rasehunden i gruppen «terriere». United Kennel Club klassifiserer rasehunden som «terriere». Canadian Kennel Club har gruppert rasehunden som «terriere».

Helseproblemer hos bedlington terrier: Beklageligvis kan enkelte få problematisk helse. Denne rasehunden kan få en lidelse som heter PRA. Hunder som lider av denne lidelse kan bli blinde. Dette er en lidelse som ikke kan behandles. Katarakt er en lidelse som kan ramme bedlington terrier. Dette er en lidelse i øyet. Øyesykdommen vil som regel redusere synsevnen hos hunder. Nyresykdom er registrert. Det har også blitt registrert andre helseproblemer hos rasehunden.

Rasehundens fasong: Bedlington Terrier er en passe stor renraset hund. Hannhundene kan bli 41 til 43 cm høy. Tispene kan bli 38 til 41 cm høy. Hannhundene blir 8 til 10 kg i voksen alder. Tispene kan veie fra 8 til 10 kg i voksen alder. Rasehunden har mellomstore stående ører. Beina er typisk relativt lange. Bedlington Terrier har en relativt vanlig kroppsanatomi. Halen er svært kort og hengende. Den har en ganske moderat lengde på snuten. Pelsen på bedlington terrier er halvlang.

Ekstra info om rasehunden: Prognostisert år å leve for en bedlington terrier er 17 til 19 år. Antall valper i kullet er fra 3 til 6 valper. Rasehunden er relativt elsket og nokså lettvindt å lete frem for salg.

Hunderase standard: Eksakte norske standarder ligger i den virkelige rasebeskrivelse. Snakk med flere hunde-eiere og kennelklubben av bedlington terrier for edruelig informasjon.

Kilde: Wikipedia, internett

Bidra med en utbedret rasepresentasjon av bedlington terrier

Bedlington Terrier fotografier

Bedlington Terrier Bedlington Terrier Bedlington Terrier Bedlington Terrier

Beslektede rasehunder

Nedenfor er en liste med andre rasehunder med likheter til bedlington terrier:

Hunderaser
Populære raser
Finn hunderase

Finn rase
Finn en hunderase
som passer deg.

Tilfeldig rase
Boxer
Boxer


Hunderaser
Liste over hunderaser | Gjeterhunder | Jakthunder | Selskapshunder | Sledehunder | Politihunder | Nordlige hunderaser | Flokk-voktere | Ulvehybrider | Ulveaktig utseende | Kamphund raser | Raser i kaldt klima | Raser i varmt klima | Lekne hunderaser | Primitive raser

Popularitet
Populære hunderaser
Sjeldne rasehunder
Dyreste hunderaser

Gemytt og atferd
Barnevennlige raser
Hundevennlige raser
Vennlig mot fremmede
Høylydt bjeffing
Hylende hunderaser

Raser etter størrelse
Små hunderaser
Medium rasehunder
Store hunderaser
Gigantiske raser

Helse og rasehunder
Raser med god helse
Helseproblem raser
Allergivennlige hunder

Rase grupperinger
Norsk Kennelklubb
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hunder og hundedyr
Tamhunden
Hybride hunder
Ville hunder
Ulver
Ikke-hunder
Hunderaser   |   Finn en hunderase   |   Copyright © 2018 AlleHunderaser.com
Oppdrettere, kennelklubber og hundeeiere er den beste kilden til informasjon om hunderaser. Våre rasebeskrivelser er basert på informasjon fra flere kilder og vi tar forbehold om feil. Vennligst benytt skjema for innsendelse av ny rasebeskrivelse dersom du finner feil eller mangler ved beskrivelse av hunderaser. Snakk alltid med oppdretter og kennelklubb før du går til anskaffelse av en valp eller en bestemt hunderase. Hunder er menneskets beste venn! På hundemottak går både rasehunder og blandingshunder en usikker fremtid i møte. Dette er hunder som har mye kjærlighet å gi, men alt for mange hunder får aldri muligheten. Skal du bli hundeeier? Hvorfor ikke redde et liv og samtidig få en ny bestevenn! Finn eierløse hunder til omplassering hos Dyrebeskyttelsen.