Berger Picard

Berger Picard

Skriv ny rasebeskrivelse

Berger Picard er en makeløs gjeterhund. Koolie, Kelpie og border collie er de tre mest populære gjeterhundene på verdensbasis.

Berger Picard har dens opphav fra Frankrike.

Berger Picard er en rikelig oppvakt hund. Mental stimulering er vesentlig for trivselen.

Berger Picard er verken mer eller mindre avansert å oppdra enn sammenlignbare raser. Rasehunden er hverken mer eller mindre sensibel enn andre rasehunder. Disse hundene er svært energiske.

Hundene kan i visse situasjoner fremstå som mistenkelig og på vakt ovenfor fremmede. Normalt ikke aggressiv mot andre hunder. Disse hundene har ingen overdrevne predatoriske instinkter i kontrast til andre rasehunder. Valper av denne hund kan ha en tendens til å nippe med munnen i lek.

Disse hundene kan bjeffe mye, men dressur kan være tilstrekkelig for å forhindre problemematisk atferd. Kan oppholde seg i kaldere klima. De kan være rikelig lekne dersom de blir oppmuntret til det. De har ingen spesiell trang til å legge ut på lange turer og vandre langt bort fra familien.

Berger Picard gruppering: Berger Picard er inbefattet i grupperingen til F.C.I.. De er plassert i seksjon «fårehunder» (1.1) i gruppen «bruks-, hyrde- og gjeterhunder». F.C.I. merke for berger picard er 176 og den ble lagt til FCI registeret 2008-11-04. United Kennel Club klassifiserer rasehunden som «gjeterhunder». Canadian Kennel Club har gruppert rasehunden som «gjeterhunder».

Helseproblemer hos berger picard: Beklageligvis kan enkelte individer få dårlig helse.

Rasehundens utseende: Berger Picard er en stor hund. Hannhundene når en høyde på 53 til 66 cm høy. Tispene kan bli 53 til 61 cm høy. Hannhundene bruker å veie 23 til 32 kg. Tispene kan veie fra 23 til 32 kg. Rasehunden har store stående ører. Beina er typisk normalt lange. Berger Picard har en heller vanlig kroppsbygning. Halen er av moderat lengde og hengende. Den har en ganske moderat lengde på snuten. Pelsen på berger picard er langhåret.

Andre info om rasehunden: Forventet år å leve for en berger picard er 13 til 14 år. Rasehunden kan tidvis være avansert å finne i annonser. Berger Picard blir noen ganger omtalt som Berger de Picardie, Berger des Picard, Picardy Shepherd. Kallenavn på engelsk på rasehunden er Berger Picard.

Hunderase standard: Korrekte rasestandarder er beskrevet i den autentiske beskrivelse av hunderasen. Start en samtale med flere bedrevitere samt raseklubber av berger picard for info om rasen.

Kilde: Wikipedia, internett

Bidra med en utbedret rasepresentasjon av berger picard

Beslektede rasehunder

Her er en rekke rasehunder som du også kan være interessert i hvis du likte berger picard:

Hunderaser
Populære raser
Finn hunderase

Finn rase
Finn en hunderase
som passer deg.

Tilfeldig rase
Samojed
Samojed


Hunderaser
Liste over hunderaser | Gjeterhunder | Jakthunder | Selskapshunder | Sledehunder | Politihunder | Nordlige hunderaser | Flokk-voktere | Ulvehybrider | Ulveaktig utseende | Kamphund raser | Raser i kaldt klima | Raser i varmt klima | Lekne hunderaser | Primitive raser

Popularitet
Populære hunderaser
Sjeldne rasehunder
Dyreste hunderaser

Gemytt og atferd
Barnevennlige raser
Hundevennlige raser
Vennlig mot fremmede
Høylydt bjeffing
Hylende hunderaser

Raser etter størrelse
Små hunderaser
Medium rasehunder
Store hunderaser
Gigantiske raser

Helse og rasehunder
Raser med god helse
Helseproblem raser
Allergivennlige hunder

Rase grupperinger
Norsk Kennelklubb
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hunder og hundedyr
Tamhunden
Hybride hunder
Ville hunder
Ulver
Ikke-hunder
Hunderaser   |   Finn en hunderase   |   Copyright © 2018 AlleHunderaser.com
Oppdrettere, kennelklubber og hundeeiere er den beste kilden til informasjon om hunderaser. Våre rasebeskrivelser er basert på informasjon fra flere kilder og vi tar forbehold om feil. Vennligst benytt skjema for innsendelse av ny rasebeskrivelse dersom du finner feil eller mangler ved beskrivelse av hunderaser. Snakk alltid med oppdretter og kennelklubb før du går til anskaffelse av en valp eller en bestemt hunderase. Hunder er menneskets beste venn! På hundemottak går både rasehunder og blandingshunder en usikker fremtid i møte. Dette er hunder som har mye kjærlighet å gi, men alt for mange hunder får aldri muligheten. Skal du bli hundeeier? Hvorfor ikke redde et liv og samtidig få en ny bestevenn! Finn eierløse hunder til omplassering hos Dyrebeskyttelsen.