Black and Tan Coonhound

Black and Tan Coonhound

Skriv ny rasebeskrivelse

Black and Tan Coonhound egner seg som politihund. Dette er sporingshunder som kan nyttiggjøres i politiet til å spore gjenstander og mennesker.

Black and Tan Coonhound er en utsøkt jakthund. Sporhunder er jakthunder som hovedsaklig benytter luktesansen når de er med på jakt. Sporhunder har utmerket luktesans.

Disse hundene kan i enkelte tilfeller ha en tendens til å sikle rikelig mye.

Black and Tan Coonhound har sitt opphav fra USA.

En positiv ting med black and tan coonhound er at den ikke røyter så mye. Hunderasen krever medium med pelsstell.

Black and Tan Coonhound passer kanskje best for erfarne, da den kan være vanskelig å trene. Hunderasen er hverken mer eller mindre fintfølende enn andre raser. Dette er ganske energiske dyr og har ingen problemer å bli med på lange og krevende turer. Hunderasen krever medium trim.

Hundene kan være reservert, varsom og på vakt ovenfor gjester, men forskjell mellom individer er ofte større enn rasemessige ulikheter. Kan være noe aggressiv ovenfor andre hunder. Ingen hunder bør være alene med barn, men rasen blir omtalt som relativt barnevennlig. Enkelte individer av hunden kan ha en tendens til å vise sterke rovdyrinstinkter. Hunder av denne rase kan på valpestadiet ha en tendens til å nippe.

Enkelte hunder av rasen kan bjeffe mye, men tidlig trening vil eliminere problemer i forbindelse med dette. Disse hunderaser vil gjerne hyle høylytt. Stamfaren gråulven hyler også, så det er kanskje ikke så rart. Kan oppholde seg i kaldere klima. De kan være rikelig lekne dersom de blir oppmuntret til det. De kan utvise en trang til å utforske omgivelsene på egenhånd, og noen indivder av rasen må holdes i bånd for å unngå dette. De kan godt være hjemme alene hvis de vennes til det, men her er individuelle forskjeller av vesentlig større betydning.

Gruppering av black and tan coonhound: Black and Tan Coonhound er includert i registeret til Fédération Cynologique Internationale. De er plassert i seksjon «sporhunder» (6.1) i gruppen «drivende hunder og sporhunder». Fédération Cynologique Internationale identifikasjon for black and tan coonhound er 300 og den ble lagt til FCI registeret 1991-01-30. American Kennel Club har plasert hunderasen i gruppen «støvere». United Kennel Club klassifiserer hunderasen som «sporhunder».

Helseproblem hos black and tan coonhound: Black and Tan Coonhound er en rase som lider av hoftedysplasi. Hoftedysplasi er en unormal dannelse av hoftevevet som kan medføre lammelse og smertefull leddgikt.

Hundens anatomi: Black and Tan Coonhound er en større rase. Hannene blir 64 til 69 centimeter høy. Hunnene er 58 til 64 centimeter høy. Hannene bruker å veie 23 til 34 kg. Hunnene blir så tung som 23 til 34 kg. Hunden har enorme hengende ører. Føttene er oftest heller lange. Black and Tan Coonhound har en heller vanlig kroppstype. Halen er kort og hengende. Den har en ganske medium lengde på snuten. Pelsen på black and tan coonhound er kort.

Diverse fakta om hunden: Beregnet levealder for en black and tan coonhound er 10 til 12 år. Valpekullet er fra 7 til 8 valper. Hunden er oftest ikke så vanskelig å finne på salg. Black and Tan Coonhound blir noen ganger omtalt som American Black and Tan Coonhound. Engelske rasenavn på hunden er Black and Tan Coonhound.

Rasebeskrivelse: Riktige detaljer kan leses i hunderasens originale rasebeskrivelse. Ta en diskusjon med andre kjennere samt av black and tan coonhound når du skal velge hunderase.

Kilde: Wikipedia, internett

Send inn en bedre rasebeskrivelse av black and tan coonhound

Black and Tan Coonhound bilder

Black and Tan Coonhound Black and Tan Coonhound

Relaterte raser

Under er noen raser som kan være av interesse hvis du liker black and tan coonhound:

Hunderaser
Populære raser
Finn hunderase

Finn rase
Finn en hunderase
som passer deg.

Tilfeldig rase
Yorkshire Terrier
Yorkshire Terrier


Hunderaser
Liste over hunderaser | Gjeterhunder | Jakthunder | Selskapshunder | Sledehunder | Politihunder | Nordlige hunderaser | Flokk-voktere | Ulvehybrider | Ulveaktig utseende | Kamphund raser | Raser i kaldt klima | Raser i varmt klima | Lekne hunderaser | Primitive raser

Popularitet
Populære hunderaser
Sjeldne rasehunder
Dyreste hunderaser

Gemytt og atferd
Barnevennlige raser
Hundevennlige raser
Vennlig mot fremmede
Høylydt bjeffing
Hylende hunderaser

Raser etter størrelse
Små hunderaser
Medium rasehunder
Store hunderaser
Gigantiske raser

Helse og rasehunder
Raser med god helse
Helseproblem raser
Allergivennlige hunder

Rase grupperinger
Norsk Kennelklubb
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hunder og hundedyr
Tamhunden
Hybride hunder
Ville hunder
Ulver
Ikke-hunder
Hunderaser   |   Finn en hunderase   |   Copyright © 2018 AlleHunderaser.com
Oppdrettere, kennelklubber og hundeeiere er den beste kilden til informasjon om hunderaser. Våre rasebeskrivelser er basert på informasjon fra flere kilder og vi tar forbehold om feil. Vennligst benytt skjema for innsendelse av ny rasebeskrivelse dersom du finner feil eller mangler ved beskrivelse av hunderaser. Snakk alltid med oppdretter og kennelklubb før du går til anskaffelse av en valp eller en bestemt hunderase. Hunder er menneskets beste venn! På hundemottak går både rasehunder og blandingshunder en usikker fremtid i møte. Dette er hunder som har mye kjærlighet å gi, men alt for mange hunder får aldri muligheten. Skal du bli hundeeier? Hvorfor ikke redde et liv og samtidig få en ny bestevenn! Finn eierløse hunder til omplassering hos Dyrebeskyttelsen.