Svart russisk terrier

Svart russisk terrier

Skriv ny rasebeskrivelse

Svart russisk terrier er en nordlig rase (spisshunder). Nordlige raser eller spisshunder er raser som har oppstått på den nordlige halvkule.

Svart russisk terrier kan benyttes som vakthund. De kan trenes opp til å skremme og eventuellt angripe inntrengere.

Svart russisk terrier ble skapt i Russland.

Svart russisk terrier er en meget smart hunderase. Mental stimulering er uunværlig for trivselen.

En positiv ting med svart russisk terrier er at den ikke røyter så mye. Hunderasen krever vanlig med pelsstell.

Svart russisk terrier er ikke avansert å trene, og man trenger ikke nødvendigvis ha hundeerfaring for å anskaffe en hund av denne hunderase. Svart russisk terrier er en sanselig hund og den er derfor lett mottagelig for hundedressur. Disse hundene har vanlig med energi og overskudd i forhold til andre raser. Hunderasen krever vanlig utholdenhetstrening.

Hundene kan i visse situasjoner fremstå som mistenkelig og på vakt ovenfor fremmede. Normalt ikke aggressiv mot andre hunder. Ingen hunder bør være alene med barn, men rasen blir omtalt som relativt barnevennlig. Enkelte individer av hunden kan ha en tendens til å vise sterke rovdyrinstinkter. Hunder av denne hunderase kan på valpestadiet ha en tendens til å bite i lekesammenheng.

Disse hundene kan bjeffe mye, men dressur kan være tilstrekkelig for å forhindre problemematisk atferd. Kan oppholde seg i kaldere klima. De kan være meget lekne dersom de blir oppmuntret til det. Har middels vandrelyst.

Klassifikasjon: Svart russisk terrier er opptatt i registeret til FCI. De er plassert i seksjon «pinscher- og schnauzer hunder» (2.1) i gruppen «pinscher-, schnauzer-, molosser og sennenhunder». FCI gjenkjenningsnummer for svart russisk terrier er 327 og den ble lagt til FCI registeret 1983-09-29. American Kennel Club har plasert hunderasen i gruppen «brukshunder». United Kennel Club klassifiserer hunderasen som «vakthunder». Canadian Kennel Club har gruppert hunderasen som «brukshunder».

Helse hos svart russisk terrier: Dessverre kan noen hunder få redusert helse.

Hundens fysiske trekk: Svart russisk terrier er en stor hunderase. Hanner er fra 64 til 74 cm høy. Hunner blir 64 til 71 cm høy. Hanner er 36 til 65 kg tung. Hunner vil bli 36 til 65 kg tung. Hunden har medium halvt stående ører. Føttene er som regel normalt lange. Svart russisk terrier har en muskuløs bygd kropp. Halen er kort og høystillt. Den har en ganske vanlig lengde på snuten. Pelsen på svart russisk terrier er strihåret.

Annen fakta om hunden: Antatt levealder for en svart russisk terrier er 10 til 11 år. Valpekullet er fra 6 til 12 valper. Hunden kan tidvis være avansert å snuse opp i annonser. Svart russisk terrier er også kjent som Black Terrier, Tchiorny Terrier. Engelske rasenavn på hunden er Black Russian Terrier.

Norsk rasebeskrivelse: Nøyaktige hunderase beskrivelser finnes i kennelklubbens offisielle beskrivelse av hunderasen. Få råd fra noen rasekjennere og oppdrettere av svart russisk terrier fordi de er de virkelige ekspertene.

Kilde: Wikipedia, internett

Foreslå en bedre rasepresentasjon av svart russisk terrier

Svart russisk terrier bilder

Svart russisk terrier Svart russisk terrier Svart russisk terrier

Tilsvarende raser

Listen under viser en rekke raser relatert til svart russisk terrier:

Hunderaser
Populære raser
Finn hunderase

Finn rase
Finn en hunderase
som passer deg.

Tilfeldig rase
Miniature Pinscher
Miniature Pinscher


Hunderaser
Liste over hunderaser | Gjeterhunder | Jakthunder | Selskapshunder | Sledehunder | Politihunder | Nordlige hunderaser | Flokk-voktere | Ulvehybrider | Ulveaktig utseende | Kamphund raser | Raser i kaldt klima | Raser i varmt klima | Lekne hunderaser | Primitive raser

Popularitet
Populære hunderaser
Sjeldne rasehunder
Dyreste hunderaser

Gemytt og atferd
Barnevennlige raser
Hundevennlige raser
Vennlig mot fremmede
Høylydt bjeffing
Hylende hunderaser

Raser etter størrelse
Små hunderaser
Medium rasehunder
Store hunderaser
Gigantiske raser

Helse og rasehunder
Raser med god helse
Helseproblem raser
Allergivennlige hunder

Rase grupperinger
Norsk Kennelklubb
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hunder og hundedyr
Tamhunden
Hybride hunder
Ville hunder
Ulver
Ikke-hunder
Hunderaser   |   Finn en hunderase   |   Copyright © 2018 AlleHunderaser.com
Oppdrettere, kennelklubber og hundeeiere er den beste kilden til informasjon om hunderaser. Våre rasebeskrivelser er basert på informasjon fra flere kilder og vi tar forbehold om feil. Vennligst benytt skjema for innsendelse av ny rasebeskrivelse dersom du finner feil eller mangler ved beskrivelse av hunderaser. Snakk alltid med oppdretter og kennelklubb før du går til anskaffelse av en valp eller en bestemt hunderase. Hunder er menneskets beste venn! På hundemottak går både rasehunder og blandingshunder en usikker fremtid i møte. Dette er hunder som har mye kjærlighet å gi, men alt for mange hunder får aldri muligheten. Skal du bli hundeeier? Hvorfor ikke redde et liv og samtidig få en ny bestevenn! Finn eierløse hunder til omplassering hos Dyrebeskyttelsen.