Bracco Italiano

Bracco Italiano

Skriv ny rasebeskrivelse

Bracco Italiano er en anselig jakthund. Pointere er anselig jakthunder. De lokaliserer småvillt og peker (med sitt kroppsspråk) retningen til jegeren.

Bracco Italiano har sitt opphav fra Italia.

Bracco Italiano er en meget klok rase. Mental stimulering er avgjørende for trivselen.

Bracco Italiano kan røyte medium. Hunderasen krever medium med pelsstell.

Bracco Italiano er verken mer eller mindre innviklet å trene enn sammenlignbare raser. Hunderasen er hverken mer eller mindre sensibel enn andre raser. Disse hundene har medium med energi og overskudd i forhold til andre raser. Hunderasen krever medium trening.

Hundene kan muligens være bra for eldre barn. Disse hundene har ingen overdrevne predatoriske instinkter i forhold til andre raser.

De kan bjeffe, men oftest bare av medium karakter. Har middels vandrelyst.

Gruppering av bracco italiano: Bracco Italiano er includert i registeret til Fédération Cynologique Internationale. De er plassert i seksjon «kontinentale pointere» (7.1) i gruppen «stående fuglehunder». Fédération Cynologique Internationale ID for bracco italiano er 202 og den ble lagt til FCI registeret 1989-11-27. United Kennel Club klassifiserer hunderasen som «geværhunder».

Helseproblem hos bracco italiano: Dessverre kan noen få hunder få problemer med helsen.

Hundens utseende: Bracco Italiano er en stor rase. Hannene når en høyde på 56 til 66 centimeter høy. Hunnene er 56 til 66 centimeter høy. Hannene er 25 til 40 kg. Hunnene blir så tung som 23 til 36 kg. Hunden har gigantiske hengende ører. Føttene er oftest normalt lange. Bracco Italiano har en ganske vanlig kroppsbygning. Halen er kort og høystillt. Den har en ganske medium lengde på snuten. Pelsen på bracco italiano er kort.

Andre fakta om hunden: Hunden er oftest ikke så innviklet å finne i rubrikkannonser. Bracco Italiano er også kjent som Italian Pointing Dog, Italian Pointer, Italian Setter. Engelske rasenavn på hunden er Bracco Italiano.

Rasebeskrivelse: Korrekte detaljer er skrevet i den formelle standard. Ta en prat med andre kjennere og hundedommere av bracco italiano før du skaffer deg en slik hund.

Kilde: Wikipedia, internett

Send inn en bedre rasebeskrivelse av bracco italiano

Bracco Italiano bilder

Bracco Italiano Bracco Italiano Bracco Italiano Bracco Italiano

Relaterte raser

Her kan du se et lite utvalg raser som minner om bracco italiano:

Hunderaser
Populære raser
Finn hunderase

Finn rase
Finn en hunderase
som passer deg.

Tilfeldig rase
Golden Retriever
Golden Retriever


Hunderaser
Liste over hunderaser | Gjeterhunder | Jakthunder | Selskapshunder | Sledehunder | Politihunder | Nordlige hunderaser | Flokk-voktere | Ulvehybrider | Ulveaktig utseende | Kamphund raser | Raser i kaldt klima | Raser i varmt klima | Lekne hunderaser | Primitive raser

Popularitet
Populære hunderaser
Sjeldne rasehunder
Dyreste hunderaser

Gemytt og atferd
Barnevennlige raser
Hundevennlige raser
Vennlig mot fremmede
Høylydt bjeffing
Hylende hunderaser

Raser etter størrelse
Små hunderaser
Medium rasehunder
Store hunderaser
Gigantiske raser

Helse og rasehunder
Raser med god helse
Helseproblem raser
Allergivennlige hunder

Rase grupperinger
Norsk Kennelklubb
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hunder og hundedyr
Tamhunden
Hybride hunder
Ville hunder
Ulver
Ikke-hunder
Hunderaser   |   Finn en hunderase   |   Copyright © 2018 AlleHunderaser.com
Oppdrettere, kennelklubber og hundeeiere er den beste kilden til informasjon om hunderaser. Våre rasebeskrivelser er basert på informasjon fra flere kilder og vi tar forbehold om feil. Vennligst benytt skjema for innsendelse av ny rasebeskrivelse dersom du finner feil eller mangler ved beskrivelse av hunderaser. Snakk alltid med oppdretter og kennelklubb før du går til anskaffelse av en valp eller en bestemt hunderase. Hunder er menneskets beste venn! På hundemottak går både rasehunder og blandingshunder en usikker fremtid i møte. Dette er hunder som har mye kjærlighet å gi, men alt for mange hunder får aldri muligheten. Skal du bli hundeeier? Hvorfor ikke redde et liv og samtidig få en ny bestevenn! Finn eierløse hunder til omplassering hos Dyrebeskyttelsen.