Canaan hund

Canaan hund

Skriv ny rasebeskrivelse

Canaan hund tilhører gruppen primitive raser. Rasehundens har alltid levd i tilknytning til mennesker, men i varierende grad.

Canaan hund kan benyttes som vakthund. Den kan angripe inntrengere og forsvare eieren og hans interesser dersom den blir trent opp til det.

Canaan hund har dens opphav fra Israel.

Canaan hund er en voldsomt oppvakt hund. Mental stimulering er vesentlig for trivselen.

Canaan hund kan røyte moderat. Hunderasen krever moderat med pleie av pelsen.

Canaan hund er ikke utfordrende å oppdra, og man trenger ikke nødvendigvis ha hundeerfaring for å anskaffe en hund av denne hund. Canaan hund er en fintfølende hund og den er derfor lett mottagelig for klikkertrening. Dette er ganske energiske dyr og har ingen problemer å bli med på lange og krevende turer. Rasehunden trenger omfattende av trim.

Hundene kan i visse situasjoner fremstå som mistenkelig og på vakt ovenfor fremmede. Kan være noe aggressiv ovenfor andre hunder. Disse hundene har ingen overdrevne predatoriske instinkter i kontrast til andre rasehunder.

De kan bjeffe, men typisk bare av moderat karakter. Canaan hund kan håndtere sterk varme bedre enn de fleste rasehunder. De har ingen spesiell trang til å legge ut på lange turer og vandre langt bort fra familien.

Canaan hund gruppering: Canaan hund er inbefattet i grupperingen til F.C.I.. De er plassert i seksjon «primitive spisshunder» (5.6) i gruppen «spisshunder». F.C.I. symbol for canaan hund er og den ble lagt til FCI registeret 1985-11-28. American Kennel Club har plasert rasehunden i gruppen «gjeterhunder». United Kennel Club klassifiserer rasehunden som «mynder og pariahunder». Canadian Kennel Club har gruppert rasehunden som «brukshunder».

Helseproblemer hos canaan hund: Beklageligvis kan noen få vanskeligheter med helsen.

Rasehundens anatomi: Canaan hund er en større hund. Hannhundene blir 48 til 61 cm høy. Tispene kan bli 48 til 61 cm høy. Hannhundene kan veie fra 17 til 26 kg. Tispene kan veie fra 17 til 26 kg. Rasehunden har mellomstore stående ører. Beina er typisk til en viss grad lange. Canaan hund har en til en viss grad vanlig kroppstype. Halen er kort og hengende. Den har en ganske moderat lengde på snuten. Pelsen på canaan hund er halvlang. Canaan hund minner om noe på en ulv.

Diverse info om rasehunden: Beregnet år å leve for en canaan hund er 12 til 15 år. Rasehunden er typisk ikke så utfordrende å finne for salg.

Hunderase standard: Riktige rasestandarder er beskrevet i den virkelige rasebeskrivelse. Snakk med flere bedrevitere og evt. raseklubber av canaan hund for edruelig informasjon.

Kilde: Wikipedia, internett

Bidra med en utbedret rasepresentasjon av canaan hund

Canaan hund fotografier

Canaan hund Canaan hund Canaan hund

Beslektede rasehunder

I listen under ser du andre rasehunder som du også kan være interessert i hvis du likte canaan hund:

Hunderaser
Populære raser
Finn hunderase

Finn rase
Finn en hunderase
som passer deg.

Tilfeldig rase
Schipperke
Schipperke


Hunderaser
Liste over hunderaser | Gjeterhunder | Jakthunder | Selskapshunder | Sledehunder | Politihunder | Nordlige hunderaser | Flokk-voktere | Ulvehybrider | Ulveaktig utseende | Kamphund raser | Raser i kaldt klima | Raser i varmt klima | Lekne hunderaser | Primitive raser

Popularitet
Populære hunderaser
Sjeldne rasehunder
Dyreste hunderaser

Gemytt og atferd
Barnevennlige raser
Hundevennlige raser
Vennlig mot fremmede
Høylydt bjeffing
Hylende hunderaser

Raser etter størrelse
Små hunderaser
Medium rasehunder
Store hunderaser
Gigantiske raser

Helse og rasehunder
Raser med god helse
Helseproblem raser
Allergivennlige hunder

Rase grupperinger
Norsk Kennelklubb
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hunder og hundedyr
Tamhunden
Hybride hunder
Ville hunder
Ulver
Ikke-hunder
Hunderaser   |   Finn en hunderase   |   Copyright © 2018 AlleHunderaser.com
Oppdrettere, kennelklubber og hundeeiere er den beste kilden til informasjon om hunderaser. Våre rasebeskrivelser er basert på informasjon fra flere kilder og vi tar forbehold om feil. Vennligst benytt skjema for innsendelse av ny rasebeskrivelse dersom du finner feil eller mangler ved beskrivelse av hunderaser. Snakk alltid med oppdretter og kennelklubb før du går til anskaffelse av en valp eller en bestemt hunderase. Hunder er menneskets beste venn! På hundemottak går både rasehunder og blandingshunder en usikker fremtid i møte. Dette er hunder som har mye kjærlighet å gi, men alt for mange hunder får aldri muligheten. Skal du bli hundeeier? Hvorfor ikke redde et liv og samtidig få en ny bestevenn! Finn eierløse hunder til omplassering hos Dyrebeskyttelsen.