Dogo Argentino

Dogo Argentino

Skriv ny rasebeskrivelse

Dogo Argentino har dessverre blitt benyttet i hundekamper tidligere. Hundekamper blir brukt for underholdning og til veddemål, og kan skape inntekter for de involverte. Hundekamper er heldigvis ulovlig i de fleste steder i verden.

Dogo Argentino ble avlet frem i Argentina.

Dogo Argentino kan røyte gjennomsnittlig. Den krever minimalt stell av pelsen.

Rasen trenger til alt overmål av fysisk fostring.

Hundene kan være reservert, varsom og på vakt ovenfor fremmede, men forskjell mellom individer er ofte større enn rasemessige ulikheter. Noen eksemplarer av denne rasen kan ha en tendens til å være litt aggressiv ovenfor andre hunder. Hundene kan under oppsyn passe sammen med litt større barn.

Disse hundene kan bjeffe mye, men dressur kan være tilstrekkelig for å forhindre problemematisk atferd.

Gruppering: Dogo Argentino er inntatt i databasen til Den Internasjonale Føderasjon av Kennelklubber. De er plassert i seksjon «molossere» (2.2) i gruppen «pinscher-, schnauzer-, molosser og sennenhunder». Den Internasjonale Føderasjon av Kennelklubber i.d. for dogo argentino er 292 og den ble lagt til FCI registeret 1999-01-29. United Kennel Club klassifiserer rasen som «vakthunder».

Dogo Argentino fasong: Dogo Argentino er en stor hunderase. Hannhunder kan bli 61 til 69 centimeter høy. Tisper når en høyde på 61 til 69 centimeter høy. Hannhunder blir så tung som 36 til 45 kilogram. Tisper kan veie 36 til 45 kilogram. Dogo argentino har alminnelige hengende men ofte beskjærte ører. Bena er vanligvis relativt lange. Dogo Argentino har en muskuløs kroppsanatomi. Halen er kort og hengende. Snutepartiet er relativt kort. Pelsen på dogo argentino er kort.

Ekstra informasjon om dogo argentino: Prognostisert alder for en dogo argentino er 10 til 12 år. Rasen er relativt populær og nokså lett å lete frem på markedet. Andre navn på denne rasen Argentine Dogo. Det engelske navnet på dogo argentino er Dogo Argentino.

Rasens standarden: Eksakte rasebeskrivelser finnes tilgjengelig i den autentiske standard. Rådfør deg med erfarne hundeeksperter og den offisielle raseklubben av dogo argentino for korrekt info.

Kilde: Wikipedia, internett

Foreslå en forbedret rasebeskrivelse av dogo argentino

Dogo Argentino foto

Dogo Argentino Dogo Argentino Dogo Argentino Dogo Argentino Dogo Argentino Dogo Argentino

Lignende hunderaser

Under har vi listet opp en oversikt over hunderaser som du kanskje liker hvis du likte dogo argentino:

Hunderaser
Populære raser
Finn hunderase

Finn rase
Finn en hunderase
som passer deg.

Tilfeldig rase
Mastiff
Mastiff


Hunderaser
Liste over hunderaser | Gjeterhunder | Jakthunder | Selskapshunder | Sledehunder | Politihunder | Nordlige hunderaser | Flokk-voktere | Ulvehybrider | Ulveaktig utseende | Kamphund raser | Raser i kaldt klima | Raser i varmt klima | Lekne hunderaser | Primitive raser

Popularitet
Populære hunderaser
Sjeldne rasehunder
Dyreste hunderaser

Gemytt og atferd
Barnevennlige raser
Hundevennlige raser
Vennlig mot fremmede
Høylydt bjeffing
Hylende hunderaser

Raser etter størrelse
Små hunderaser
Medium rasehunder
Store hunderaser
Gigantiske raser

Helse og rasehunder
Raser med god helse
Helseproblem raser
Allergivennlige hunder

Rase grupperinger
Norsk Kennelklubb
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hunder og hundedyr
Tamhunden
Hybride hunder
Ville hunder
Ulver
Ikke-hunder
Hunderaser   |   Finn en hunderase   |   Copyright © 2018 AlleHunderaser.com
Oppdrettere, kennelklubber og hundeeiere er den beste kilden til informasjon om hunderaser. Våre rasebeskrivelser er basert på informasjon fra flere kilder og vi tar forbehold om feil. Vennligst benytt skjema for innsendelse av ny rasebeskrivelse dersom du finner feil eller mangler ved beskrivelse av hunderaser. Snakk alltid med oppdretter og kennelklubb før du går til anskaffelse av en valp eller en bestemt hunderase. Hunder er menneskets beste venn! På hundemottak går både rasehunder og blandingshunder en usikker fremtid i møte. Dette er hunder som har mye kjærlighet å gi, men alt for mange hunder får aldri muligheten. Skal du bli hundeeier? Hvorfor ikke redde et liv og samtidig få en ny bestevenn! Finn eierløse hunder til omplassering hos Dyrebeskyttelsen.