Engelsk Foxhound

Engelsk Foxhound

Skriv ny rasebeskrivelse

Engelsk Foxhound er en ypperlig jakt hund. Sporhunder er jakthunder som hovedsaklig benytter luktesansen når de er med på jakt. En sporhund assisterer jegeren med å spore opp byttet.

Engelsk Foxhound kommer fra England.

Denne rasen har middels IQ sammenlignet med andre hunderaser.

Engelsk Foxhound passer kanskje best for erfarne, da den kan være utfordrende å dressere. Rasen er noe overfølsom sammenlignet med mange andre hunderaser. Dette er ganske energiske dyr og har ingen problemer å bli med på lange og krevende turer.

Hundene er generelt svært komfortabel av natur, og er på ingen måte aggressiv eller reservert mot ukjente. Normalt ikke aggressiv mot andre hunder. Enkelte individer av engelsk foxhound kan ha en tendens til å vise sterke rovdyrinstinkter.

Enkelte hunder av rasen kan bjeffe mye, men tidlig trening vil eliminere problemer i forbindelse med dette. Disse hunder vil som regel ule. De kan trenes til å moderere seg, men det ligger i deres natur å ule. Forholdsvis rolige hunder, men kan likevel bli en utmerket tur- og lekekamerat. De kan utvise en trang til å utforske omgivelsene på egenhånd, og noen indivder av rasen må holdes i bånd for å unngå dette. De kan godt være hjemme alene hvis de vennes til det, men her er individuelle forskjeller av vesentlig større betydning.

Engelsk Foxhound gruppering: Engelsk Foxhound er akseptert i databasen til F.C.I.. De er plassert i seksjon «sporhunder» (6.1) i gruppen «drivende hunder og sporhunder». F.C.I. merke for engelsk foxhound er 159 og den ble lagt til FCI registeret 2009-06-23. American Kennel Club har plasert rasen i gruppen «støvere». United Kennel Club klassifiserer rasen som «sporhunder». Canadian Kennel Club har gruppert rasen som «støvere».

Helseproblemer hos engelsk foxhound: Uheldigvis kan enkelte hunder få svekket helse.

Engelsk Foxhound fasong: Engelsk Foxhound er en stor hund. Hannhundene kan bli 56 til 64 cm høy. Tispene kan bli 53 til 61 cm høy. Hannhundene blir 29 til 32 kg. Tispene blir 29 til 32 kg. Engelsk foxhound har store hengende ører. Bena er typisk relativt lange. Engelsk Foxhound har en relativt vanlig kroppsanatomi. Halen er av middels lengde og høystillt. Den har en ganske middels lengde på snuten. Pelsen på engelsk foxhound er kort.

Ekstra informasjon om engelsk foxhound: Prognostisert alder for en engelsk foxhound er 8 til 10 år. Engelsk foxhound er typisk ikke så utfordrende å lete frem for salg.

Rasestandard: Eksakte rasestandarder er beskrevet i den virkelige rasebeskrivelse. Start en samtale med forskjellige bedrevitere og raseklubber av engelsk foxhound hvis du er interessert i denne rasen.

Kilde: Wikipedia, internett

Bidra med en forbedret rasepresentasjon av engelsk foxhound

Engelsk Foxhound foto

Engelsk Foxhound Engelsk Foxhound Engelsk Foxhound Engelsk Foxhound Engelsk Foxhound Engelsk Foxhound

Beslektede hunderaser

Under vises andre hunderaser som du også kan være interessert i hvis du likte engelsk foxhound:

Hunderaser
Populære raser
Finn hunderase

Finn rase
Finn en hunderase
som passer deg.

Tilfeldig rase
Pomeranian
Pomeranian


Hunderaser
Liste over hunderaser | Gjeterhunder | Jakthunder | Selskapshunder | Sledehunder | Politihunder | Nordlige hunderaser | Flokk-voktere | Ulvehybrider | Ulveaktig utseende | Kamphund raser | Raser i kaldt klima | Raser i varmt klima | Lekne hunderaser | Primitive raser

Popularitet
Populære hunderaser
Sjeldne rasehunder
Dyreste hunderaser

Gemytt og atferd
Barnevennlige raser
Hundevennlige raser
Vennlig mot fremmede
Høylydt bjeffing
Hylende hunderaser

Raser etter størrelse
Små hunderaser
Medium rasehunder
Store hunderaser
Gigantiske raser

Helse og rasehunder
Raser med god helse
Helseproblem raser
Allergivennlige hunder

Rase grupperinger
Norsk Kennelklubb
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hunder og hundedyr
Tamhunden
Hybride hunder
Ville hunder
Ulver
Ikke-hunder
Hunderaser   |   Finn en hunderase   |   Copyright © 2018 AlleHunderaser.com
Oppdrettere, kennelklubber og hundeeiere er den beste kilden til informasjon om hunderaser. Våre rasebeskrivelser er basert på informasjon fra flere kilder og vi tar forbehold om feil. Vennligst benytt skjema for innsendelse av ny rasebeskrivelse dersom du finner feil eller mangler ved beskrivelse av hunderaser. Snakk alltid med oppdretter og kennelklubb før du går til anskaffelse av en valp eller en bestemt hunderase. Hunder er menneskets beste venn! På hundemottak går både rasehunder og blandingshunder en usikker fremtid i møte. Dette er hunder som har mye kjærlighet å gi, men alt for mange hunder får aldri muligheten. Skal du bli hundeeier? Hvorfor ikke redde et liv og samtidig få en ny bestevenn! Finn eierløse hunder til omplassering hos Dyrebeskyttelsen.