Foreslå ny rasebeskrivelse

VIKTIG! Rasebeskrivelser av hunderaser må oppfylle nedenfornevnte krav for at den skal bli publisert på Alle Hunderaser. I motsatt kan vi ikke garantere at teksten vil bli publisert.

Rasebeskrivelse: (husk å skrive hvilken rase det gjelder):

E-post:

Navn (evt. navn på oppdretter eller kennelklubb):

Spam-sjekk
← I dette feltet skriver du inn de tegn som står under.

captcha

* Ved innsendelse godkjenner du automatisk at teksten vil bli brukt på vårt nettsted.

TIPS: Kopier det du har skrevet inn under "Rasebeskrivelse" ovenfor, i tilfelle noe skulle gå galt. Hvis innsendelse ikke lykkes, prøv igjen. Dersom du ikke får sendt inn første gang kan det skyldes at Spam-sjekk har "timet ut", du må i såfall gå tilbake og oppdatere siden og legge inn beskrivelsen på nytt. Derfor anbefaler vi at du kopierer rasebeskrivelsen FØR du sender inn teksten.

Takk til alle som bidrar med innhold, opplyser om eventuelle feil og mangler, og som ellers har hjulpet med å gjøre denne siden bedre.

Hunderaser   |   Finn en hunderase   |   Copyright © 2018 AlleHunderaser.com
Oppdrettere, kennelklubber og hundeeiere er den beste kilden til informasjon om hunderaser. Våre rasebeskrivelser er basert på informasjon fra flere kilder og vi tar forbehold om feil. Vennligst benytt skjema for innsendelse av ny rasebeskrivelse dersom du finner feil eller mangler ved beskrivelse av hunderaser. Snakk alltid med oppdretter og kennelklubb før du går til anskaffelse av en valp eller en bestemt hunderase. Hunder er menneskets beste venn! På hundemottak går både rasehunder og blandingshunder en usikker fremtid i møte. Dette er hunder som har mye kjærlighet å gi, men alt for mange hunder får aldri muligheten. Skal du bli hundeeier? Hvorfor ikke redde et liv og samtidig få en ny bestevenn! Finn eierløse hunder til omplassering hos Dyrebeskyttelsen.