Redbone Coonhound

Redbone Coonhound

Skriv ny rasebeskrivelse

Redbone Coonhound er en strålende hunderase til jakt. Sporhunder er jakthunder som hovedsaklig benytter luktesansen når de er med på jakt. En sporhund assisterer jegeren med å spore opp byttet.

Disse hundene kan i enkelte tilfeller ha en tendens til å slagge omfattende.

Redbone Coonhound har dens opphav fra USA.

Redbone Coonhound er en voldsomt oppvakt hund. Mental stimulering er vesentlig for trivselen.

En positiv ting med redbone coonhound er at den ikke røyter så mye. Den krever beskjedent pleie av pelsen.

Redbone Coonhound er verken mer eller mindre problematisk å oppdra enn sammenlignbare raser. Rasehunden er hverken mer eller mindre sanselig enn andre rasehunder. Dette er ganske energiske dyr og har ingen problemer å bli med på lange og krevende turer. Rasehunden trenger omfattende av utholdenhetstrening.

Kan være noe aggressiv ovenfor andre hunder. Ingen hunder bør være alene med barn, men rasen blir omtalt som relativt barnevennlig. Dette dyret har sine predatoregenskaper i behold.

Enkelte hunder av rasen kan bjeffe mye, men tidlig trening vil eliminere problemer i forbindelse med dette. Disse raser vil som regel ule som en ulv. De vil instinktivt lage lyd eller ule som en ulv, men dressur kan minimere problematisk adferd. De kan utvise en trang til å utforske omgivelsene på egenhånd, og noen indivder av rasen må holdes i bånd for å unngå dette.

Redbone Coonhound gruppering: American Kennel Club har plasert rasehunden i gruppen «diverse». United Kennel Club klassifiserer rasehunden som «sporhunder».

Helseproblemer hos redbone coonhound: Beklageligvis kan enkelte få problematisk helse.

Rasehundens fysiske trekk: Hannhundene er fra 56 til 69 cm høy. Tispene kan bli 53 til 66 cm høy. Hannhundene kan veie fra 23 til 32 kg. Tispene kan veie fra 20 til 32 kg. Pelsen på redbone coonhound er halvlang.

Annen info om rasehunden: Rasehunden er typisk ikke så problematisk å snuse opp i dyreannonser.

Hunderase standard: Nøyaktige rasestandarder er beskrevet i den originale beskrivelse av rasen. Søk rød hos flere bedrevitere og evt. raseklubber av redbone coonhound for å bli klokere.

Kilde: Wikipedia, internett

Bidra med en utbedret rasepresentasjon av redbone coonhound

Redbone Coonhound fotografier

Redbone Coonhound Redbone Coonhound

Hunderaser
Populære raser
Finn hunderase

Finn rase
Finn en hunderase
som passer deg.

Tilfeldig rase
Weimaraner
Weimaraner


Hunderaser
Liste over hunderaser | Gjeterhunder | Jakthunder | Selskapshunder | Sledehunder | Politihunder | Nordlige hunderaser | Flokk-voktere | Ulvehybrider | Ulveaktig utseende | Kamphund raser | Raser i kaldt klima | Raser i varmt klima | Lekne hunderaser | Primitive raser

Popularitet
Populære hunderaser
Sjeldne rasehunder
Dyreste hunderaser

Gemytt og atferd
Barnevennlige raser
Hundevennlige raser
Vennlig mot fremmede
Høylydt bjeffing
Hylende hunderaser

Raser etter størrelse
Små hunderaser
Medium rasehunder
Store hunderaser
Gigantiske raser

Helse og rasehunder
Raser med god helse
Helseproblem raser
Allergivennlige hunder

Rase grupperinger
Norsk Kennelklubb
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hunder og hundedyr
Tamhunden
Hybride hunder
Ville hunder
Ulver
Ikke-hunder
Hunderaser   |   Finn en hunderase   |   Copyright © 2018 AlleHunderaser.com
Oppdrettere, kennelklubber og hundeeiere er den beste kilden til informasjon om hunderaser. Våre rasebeskrivelser er basert på informasjon fra flere kilder og vi tar forbehold om feil. Vennligst benytt skjema for innsendelse av ny rasebeskrivelse dersom du finner feil eller mangler ved beskrivelse av hunderaser. Snakk alltid med oppdretter og kennelklubb før du går til anskaffelse av en valp eller en bestemt hunderase. Hunder er menneskets beste venn! På hundemottak går både rasehunder og blandingshunder en usikker fremtid i møte. Dette er hunder som har mye kjærlighet å gi, men alt for mange hunder får aldri muligheten. Skal du bli hundeeier? Hvorfor ikke redde et liv og samtidig få en ny bestevenn! Finn eierløse hunder til omplassering hos Dyrebeskyttelsen.