Saarloos ulvehund

Saarloos ulvehund

Skriv ny rasebeskrivelse

Saarloos ulvehund er en hybrid. En ulvehybrid oppstår når en ulv og en hund parrer seg og får avkom.

Saarloos ulvehund er en førsteklasses gjeterhund. Gjeterhunder har blitt trent til å adlyde verbale kommandoer såvel som plystring og kroppsspråk.

Saarloos ulvehund har sitt opphav fra Nederland.

Hundene kan være reservert, varsom og på vakt ovenfor utenforstående, men forskjell mellom individer er ofte større enn rasemessige ulikheter. Normalt ikke aggressiv mot andre hunder.

Disse hundene kan håndtere vinter og kulde svært bra.

Saarloos ulvehund klassifisering: Saarloos ulvehund er includert i registeret til Den Internasjonale Føderasjon av Kennelklubber. De er plassert i seksjon «fårehunder» (1.1) i gruppen «bruks-, hyrde- og gjeterhunder». Den Internasjonale Føderasjon av Kennelklubber gjenkjenningsnummer for saarloos ulvehund er 311 og den ble lagt til FCI registeret 1999-01-22. United Kennel Club klassifiserer hunderasen som «gjeterhunder».

Hundens bygning: Saarloos ulvehund er en stor hunderase. Hannhunder er 61 til 74 centimeter høy. Tisper når en høyde på 61 til 71 centimeter høy. Hannhunder kan veie 36 til 41 kilo. Tisper blir så tung som 36 til 40 kilo. Hunden har medium stående ører. Føttene er vanligvis noenlunde lange. Saarloos ulvehund har en atletisk bygning. Halen er kort og hengende. Den har en ganske medium lengde på snuten. Pelsen på saarloos ulvehund er halvlang. Saarloos ulvehund kan minne om litt på en ulv.

Mer fakta om hunden: Predikert levealder for en saarloos ulvehund er 10 til 12 år. Hunden er vanligvis ikke så vanskelig å oppdrive på salg. Hunderasen har også andre navn, slik som Saarlooswolfhond, Saarloosewolfdog. Engelsk benevnelse på hunden er Saarloos Wolfdog.

Rasebeskrivelse: Oppdaterte standarder er uttrykt i denne rasens offisielle rasebeskrivelse. Ta en diskusjon med andre hundeeiere eller hundeoppdrettere av saarloos ulvehund når du skal velge hunderase.

Kilde: Wikipedia, internett

Foreslå en bedre rasebeskrivelse av saarloos ulvehund

Saarloos ulvehund bilder

Saarloos ulvehund Saarloos ulvehund Saarloos ulvehund Saarloos ulvehund Saarloos ulvehund

Lignende raser

Listen under viser noen raser som ligner litt på saarloos ulvehund:

Hunderaser
Populære raser
Finn hunderase

Finn rase
Finn en hunderase
som passer deg.

Tilfeldig rase
Pyreneerhund
Pyreneerhund


Hunderaser
Liste over hunderaser | Gjeterhunder | Jakthunder | Selskapshunder | Sledehunder | Politihunder | Nordlige hunderaser | Flokk-voktere | Ulvehybrider | Ulveaktig utseende | Kamphund raser | Raser i kaldt klima | Raser i varmt klima | Lekne hunderaser | Primitive raser

Popularitet
Populære hunderaser
Sjeldne rasehunder
Dyreste hunderaser

Gemytt og atferd
Barnevennlige raser
Hundevennlige raser
Vennlig mot fremmede
Høylydt bjeffing
Hylende hunderaser

Raser etter størrelse
Små hunderaser
Medium rasehunder
Store hunderaser
Gigantiske raser

Helse og rasehunder
Raser med god helse
Helseproblem raser
Allergivennlige hunder

Rase grupperinger
Norsk Kennelklubb
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hunder og hundedyr
Tamhunden
Hybride hunder
Ville hunder
Ulver
Ikke-hunder
Hunderaser   |   Finn en hunderase   |   Copyright © 2018 AlleHunderaser.com
Oppdrettere, kennelklubber og hundeeiere er den beste kilden til informasjon om hunderaser. Våre rasebeskrivelser er basert på informasjon fra flere kilder og vi tar forbehold om feil. Vennligst benytt skjema for innsendelse av ny rasebeskrivelse dersom du finner feil eller mangler ved beskrivelse av hunderaser. Snakk alltid med oppdretter og kennelklubb før du går til anskaffelse av en valp eller en bestemt hunderase. Hunder er menneskets beste venn! På hundemottak går både rasehunder og blandingshunder en usikker fremtid i møte. Dette er hunder som har mye kjærlighet å gi, men alt for mange hunder får aldri muligheten. Skal du bli hundeeier? Hvorfor ikke redde et liv og samtidig få en ny bestevenn! Finn eierløse hunder til omplassering hos Dyrebeskyttelsen.